Dr. Jurja Dobrile 42, Velika Gorica
kavur.hr@gmail.com
+385 1 62 15 567

GRS Hrvatska

Obavještavamo cijenjene kupce i poslovne partnere da smo od 2016. postali ekskluzivni zastupnik i za GRS asortiman proizvoda za područje Republike Hrvatske.

NOVA TEHNOLOGIJA

Mi u GRS-u znamo da rad i strast koju ulažemo u razvoj naših proizvoda treba pretočiti u najvišu moguću kvalitetu kako bi GRS proizvodi koje kupite imali dug i plodan život u vašim rukama.

Koristimo zaštićenu kombinaciju vrhunskih kompozita od stakloplastike kako bismo postigli najbolje karakteristike – svi kompoziti koje koristimo imaju najviše ISO ocjene i obično se koriste u situacijama u kojima je prostor za kvar što je moguće bliži nuli, točnije u naglašeno funkcionalni dijelovi za automobilsku industriju i druge vrste strojarstva visoke odgovornosti.

ČVRSTOĆA I IZDRŽLJIVOST

Kombiniramo ove vrhunske materijale s našim vrhunskim dizajnom i proizvodnim procesom. Snaga, izdržljivost i funkcionalnost uvijek su nam na umu kada razvijamo nove proizvode kako biste svoje puške mogli koristiti u najzahtjevnijim uvjetima bez razmišljanja. Naše su dionice bez premca. GRS je na vrhuncu razvoja u svijetu!

hr
EUR Euro