Brand: Tier-One

368,00 

Materijal : Alum. legura 7075 / karbon

SKU: SP01-09-R-BLK-1-1-1 Kategorija: Brand:

Opis

Uz TierOne TAC Bipod dobit ćete:

Vrhunska točnost i ponovljivost za taj jedan hitac koji se računa
Nevjerojatna čvrstoća i izdržljivost
Funkcionalnost i pouzdanost koje će vam pružiti uvijek iznova – u planinskom lovu, u natjecanju s preciznom puškom ili u kazalištu.

“Postoji mnogo, mnogo različitih bipoda na tržištu, ali nikad nisam vidio jedan tako izvrsno dizajniran i izrađen kao Tier One Tactical Carbon Bipod!” – Graham Allen, Gunmart.net

Materijali:

Taktički bipoda izrađen je od čvrstih trupaca aluminija 7075T6, aerosvemirske legure koja nudi nenadmašan omjer snage i težine.

Svaki dio bipoda dizajnirali smo mi, opsežno izradili prototipove i strojno izradili u kući. Nikada ništa ne dolazi iz Azije i ne prepakira se. To znači da svaku fazu stvaranja dvonošca kontroliramo kvalitetom, sve do konačne montaže i otpreme.
Mil specifikacija:

Taktički dvonožac od karbonskih vlakana i aluminija razvijen je u suradnji s aktivnim jedinicama specijalnih snaga pa smo uvjereni da je testiran u najtežim zamislivim uvjetima i da je prošao s najboljim ocjenama.

Razvijajući proizvod za najteža radna okruženja na Zemlji, osigurali smo da vas Tier One Tactical Bipod neće iznevjeriti, bilo da hodate kilometrima za svoju igru, ili radite u snijegu, pustinji ili bilo kojem drugom terenu.
Što dobivam svojom narudžbom?

Svaki taktički bipod standardno dolazi s gumenim nogama i adapterom po vašem izboru.

Opcije s više stopala dostupne su kao dodatni artikli za kupnju, uključujući šiljke, kandže i skijaške noge. Dostupne su i dodatne poluge za zaključavanje.
U kojoj veličini dolazi?

Dostupan u duljinama nogu od 230 mm i 180 mm u rukavima od aluminija ili karbonskih vlakana 7075T6, omogućuje korisnu visinu od 7,5″-9,5″ ili 9″-13″

Dodatni produžeci za noge od 50 mm dostupni su ako je potrebna dodatna visina.

Težine od 318 g do 398 g, ovisno o odabranom modelu.

 

 

Dodatne informacije

Prihvat

,

Visina

,