19,00 

  • Black Fire Secret sprej – Povećajte svoje šanse za uspjeh u lovu!Praktičan, malen i lak za nošenje s izrazito jakim mirisom zahvaljujući visokokvalitetnim sastojcima u spreju.Black Fire Spray osmišljen je kako bi poboljšao vaš lov. Dodajte sprej već korištenim aromama ili mamcima kako biste povećali uspjeh u lovu i pojačali miris.Black Fire Secret Spray je najpraktičnija opcija za korištenje u lovu na divlje svinje, jelene i srne.

    Black Fire Secret Spray je ultra premium pojačivač arome koji možete prskati po svom lovištu za dugotrajan i nabijen miris.

    Kada idete u lov, možete nanijeti Black Fire Secret sprej na potplate čizama. Na taj način širite jak miris npr. anis. Nemojte samo hodati okolo gdje su vam postavljene kamere, prošećite po tom području.

SKU: BFS-APPLE-100ml Kategorija: Brand:

Opis

ŠTO JE AROMA BOOSTER?

Aroma Booster je sprej koji se može koristiti uz ostale arome kako bi miris bio još jači i bolji. Sprej se koristi za postupno postavljanje mirisa u vaše lovište i proširenje područja s intenzivnim mirisom.

KAKO KORISTITI SPREJ?

Vrlo lako. Sprej nanosite prskanjem na aromu ili mamac 3-5 puta. Također možete nanijeti sprej na drveće ili druge površine u vašem lovištu kako biste pojačali miris u tom području.

Sprej možete nanijeti i na potplat čizme. Na taj način širite jak miris npr. anis.

MOŽE LI SE SPREJ KORISTITI SAMOSTALNO ILI S DRUGIM OKUSIMA?

Black Fire Secret sprej namijenjen je pojačivaču mirisa vaše arome. Njegovi vrhunski sastojci i vrlo jak miris od velikog su interesa za divlje životinje.

KOLIKO DUGO MOŽETE KORISTITI BOCU?

Jedna bočica sadrži 100 ml tekućine pojačanog mirisa, koja se može koristiti do 100 puta.

ŠTO JE U BOCI?

Bočica sadrži jake provjerene mirise poput anisa.