9,50 

SKU: KB22200-1 Kategorija: Brand:

Opis

Hladni odmašćivač i sprej za otapanje masnoča

Ballistol hladni odmašćivač i sprej s otapalom za masnoću učinkovito je sredstvo za uklanjanje masnoće i univerzalno sredstvo za čišćenje tvrtke Ballistol.

Hladni odmašćivač i otapalo za masnoću uklanja ulja, masnoće, čađu, nikotin, pa čak i osušene, smolaste uljne naslage dizela i drugih organskih onečišćenja svih vrsta metala, plastičnih dijelova, stakla i mnogih drugih materijala. Stoga je hladni odmašćivač i otapalo za mast primjenjivo kao univerzalno sredstvo za čišćenje i pogodno za radionice, industrije, kantine, restorane, privatna kućanstva, čistače zgrada, vodoinstalatere, sportske strijelce itd.

Hladni odmašćivač i otapalo za masnoću idealno je sredstvo za uklanjanje masnoće za prethodnu obradu površina prije obrade drugim sredstvima kao što su lakovi, posmeđivači itd. Ballistol hladni odmašćivač i otapalo za masnoću primjenjivo je čak i za uklanjanje ostataka masti i ljepila i uklanjanje naljepnice.

Sprej je posebno prikladan za ravno i glatko nanošenje sredstva za uklanjanje masnoće te za mjesta koja nisu dostupna četkom. Umjesto raspršivača, tekući proizvod možete napuniti i u raspršivač koji ne šteti okolišu.

Glavne značajke odmašćivača na prvi pogled:

Uklanja ulja, masti, čađu, nikotin, osušena smolasta ulja i naslage dizela.
Za odmašćivanje metala, plastike, stakla i mnogih drugih materijala.
Razrjeđivač masti otapa smole, ostatke ljepila i naljepnice.
Idealno za prethodnu obradu prije smeđivanja, bojanja ili galvanizacije.
Idealno za čišćenje komponenti prije sastavljanja.
Prikladno kao univerzalno sredstvo za čišćenje.
Solver je ekonomičan za upotrebu.
Ne sadrži nitro otapala.

Ekološki neutralni elementi sredstva za uklanjanje masnoće rastavljeni u prirodi fotooksidacijom.